U petak Završna konferencija ITU projekta o zapošljavanju osoba iz ranjivih skupina

Privodimo kraju projekt „Razvoj i podrška razvoju održivih modela zapošljavanja ranjivih skupina na Urbanom području Pula“ stoga u u petak, 26. svibnja 2023. godine u hotelu Park Plaza Histria Pula okupljamo sve partnere, sudionike u projektnim aktivnostima, stručnjake, naše suradnike i dionike koji su na bilo koji način bili dio ove lijepe priče. Osvrnuti ćemo se na projekt, razgovarati o temi zapošljavanja osoba koje jesu dio ranjivih skupina, osobe s invaliditetom, mlade osobe, osobe starij životne dobi.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže. 

Provedbom ovog projekta „zagrebali“ smo u problematiku oko zapošljavanja osoba iz ranjivih skupina i smatramo da je aktualiziranje upravo te teme vrlo važno. Konferencija će okupiti dionike od kojih ćemo čuti informacije i razmišljanja, kao i stručna znanja i preporuke na temu zapošljavanja ranjivih skupina i to predstavnike stručnih institucija, civilnog sektora, poslodavaca ali isto tako i samih osoba koje jesu ranjiva skupina. 

Želite sudjelovati? Prijavite se putem sljedećeg linka.

Projekt, ukupne vrijednosti 2.201.232,00 kn, u cjelosti je financiran iz Europskog socijalnog fonda kroz Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali, a u sklopu Integriranih teritorijalnih ulaganja (ITU mehanizma) za Urbano područje Pula.

Nositelj projekta je Općina Marčana, a partneri su: Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, Udruga slijepih Istarske županije, Udruga gluhih i nagluhih Istarske županije, Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Istre, Društvo multiple skleroze Istarske županije, Udruga cerebralne paralize Istarske županije.